ALE PA & Studiolaitteet

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 49-72 av 163

Sätt stigande sortering
per sida
  1. Madboy REMIX-32 karaokemikseri älytelevisiolle
    Madboy
    REMIX-32 karaokemikseri älytelevisiolle
    MadBoy® REMIX-32 on Suomessa suunniteltu täysin digitaalinen karaokemikseri. Kuten sen vahvistinversio BOOST-102, on myös REMIX-32 ominaisuuksiltaan ylivertainen ja sen operoiminen television kanssa on äärimmäisen helppoa. Soita karaokebiisejä suoraan älytelevisiosta tai kytke karaoke televisioon mistä tahansa laitteesta. Tämän jälkeen televisio liitetään vahvistimeen yhdellä optisella Toslink (S/PDIF)-kaapelilla ja soundbar toisella. Voiko kytkeminen olla enää tämän helpompaa?

    Muiden Suomessa suunniteltujen MadBoy®-laitteiden tapaan, REMIX-32 käyttää huippulaadukasta MadBoy TONER-sävelkorkeuden säätöyksikköä. Säädät musiikin halutulle korkeudelle puolisävelaskelittain. Mikrofonien soundia voit säätää laitteen kolmialueisella EQ:lla. Laulua saat halutessasi maustettua laadukkaalla Reverb tai Delay- kaiulla.

    Mikserin erillisen SUBWOOFER-ulostulon kautta kytket aktiivibasson osaksi äänentoistoasi ilman kikkailuja.

    Laitteen erikoisuutena ovat balansoidut 6,3 mm TRS plugi sisääntulot mikrofoneille. Voit käyttää balansoituja plugikaapeleita mikrofoneille, jolloin soundi on todella häiriötöntä ja puhdasta.

    Et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt näin yksinkertaista mutta samalla laadukasta karaokemikseriä. Läs Mer
    274,00 €
  2. Rode RODECaster Pro ll podcast raituri
    Rode
    RODECaster Pro ll podcast raituri
    RØDECaster Pro II tekee podcast- tuotannon helpoksi ja samalla korkeatasoiseksi. Se tukee neljää esiintyjää yhtäaikaa tarjoten samalla helpon liitännän älypuhelimelle, USB- ja Bluetooth -äänilähteille. Kahdeksan ohjelmoitavaa padia tarjoaa nopean toiston ääniefekteille ja jingleille. Podcast voidaan nauhoittaa suoraan MicroSD -kortille tai USB-liitännän kautta tietokoneelle. Käyttöä helpottaa myös iso värillinen kosketusnäyttö. Läs Mer
    740,00 €
  3. Yamaha VXS5W YAMAHA SURFACE MOUNT SPEAKER
    Yamaha
    VXS5W YAMAHA SURFACE MOUNT SPEAKER
    Yamaha designed the new VXC and VXS speakers to accommodate a growing list of applications in the installation market. While these speakers deliver quintessential Yamaha sound quality, they have also been carefully designed for safe and easy installation. Featuring both ceiling and surface mount options, these speaker series include a comprehensive range of models that are available in either black or white, or can be painted to match the interior of any application. Läs Mer
    Special Price 186,80 € Regular Price 367,00 €
  4. Yamaha DXS12MK II AKTIIVISUBWOOFER 12"
    Yamaha
    DXS12MK II AKTIIVISUBWOOFER 12"
    Yamaha DXS -sarjan päivitetyt ammattitason aktiiviset subwooferit tarjoavat vaikuttavan tehon ja puhtaan sekä syvän bassosoundin kompaktissa kokoluokassa. Yli 1000 W:n teho ja huikea 134 dB:n maksimi äänenpaine tekee tästä 12'' subwooferista todella kilpailukykyisen omassa kokoluokassaan. Läs Mer
    1 289,00 €
  5. Aura audio Lämpö- ja äänieristelevy, 56,5x117x4,5cm, valkoinen
    Aura audio
    Lämpö- ja äänieristelevy, 56,5x117x4,5cm, valkoinen
    Eristelevy sopii hyvin studiotilan tai treenikämpän akustointiin. Ewona Acustica -eristelevyt on valmistettu kierrätetyistä, lämmöllä toisiinsa sidotuista polyesterikuiduista. Eristelevyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille.
    Pölyämättömien levyjen asennus on helppoa. Asennus ei myöskään vaadi suojavarusteita, sillä työskentely ei ärsytä hengitysteitä eikä ihoa. Tuote ei sisällä hajusteita, tuoksuja, eteerisiä öljyjä eikä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia.
    Ewona-villa on pehmeää ja huokoista materiaalia. Läs Mer
    20,99 €
  6.  Space Max Nordic Gray Personal Spea
    Space Max Nordic Gray Personal Spea
    Beyerdynamic Space Max on helppokäyttöinen sekä laadukas työkalu puheluluihin ja kokouksiin. Space toimii saumattomasti Microsoft Teams sekä Zoom ohjelmistojen kanssa.
    Ihanteellinen mobiili handsfree-ratkaisu kotitoimistoon, konttoriin ja vapaa-aikaan.
    Laadukas kaiutinjärjestelmä erinomaiseen musiikin toistoon
    Innovatiivinen ja mobiili muotoilu
    Helppo liittää Bluetooth®:n, USB:n kautta tai vielä helpommin USB WL -sovittimellamme mihin tahansa sovellukseen Läs Mer
    407,00 €
per sida